perkthe-al.com

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

majë në anglisht

Fjalë: majë (numri i letrave: 4)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (47): tip, top, counterpart, demise, end, ending, expiration, extremity, finish, finisher, stop, tail, taper, terminal, termination, terminus, tipi, upshot, acme, apex, climax, crest, crown, gable, head, height, heyday, hilltop, mount, noon, peak, pinnacle, summit, tiptop, zenith, apical, climactic, gabled, utmost, cusp, point, spike, spire, corner, knap, node, vertex
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht majë, majë në anglisht, tip në shqip
majë në anglisht