perkthe-al.com

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

pranoj në anglisht

Fjalë: pranoj (numri i letrave: 6)
Fjalë: shqiptar-anglisht
Përkthime (92): accede, accept, approve, condone, assume, derive, gain, jockey, lark, receive, take, admit, afford, allow, commit, let, get, have, obtain, honour, recognize, respect, consent, enable, may, permit, presume, adopt, affiliate, accent, acclaim, admitted, admitting, embrace, engage, entertain, presuppose, retain, treat, acknowledge, avow, award, bestow, concede, confer, confess, grant, own, pension, plead, pretend, release, accord, acquiesce, agree, assent, cohere, comply, concur, conform, reconcile, tally, acceptance, accordance, acquiescence, agreement, alignment, approval, assenting, coherence, coherency, compliance, concert, concord, concurrence, conformance, conformity, connivance, consensus, consonance, deal, dispensation, go-ahead, harmony, keeping, okay, permission, protection, reconcilement, reconciliation, unison, willingness
Vlerësim:
(0/5)
 
Fjalë të ngjashme: anglisht pranoj, pranojn islamin, pranoj meaning, pranoj francis, nuk pranoj, meda pranoj, pranoj në anglisht, accede në shqip
pranoj në anglisht