perkthe-al.com

Mënyrë e thjeshtë për të përkthyer fjalë.

Shumë fjalorë dhe një bazë të dhënash shumë të madh të fjalëve.

Lista e përkthimeve: përkatësisht

Fjalor: anglisht përkatësisht
Përkthime: acceptably, accordingly, adequately, appropriately, correspondingly, fittingly, pertly, properly, proportionately, respectively, suitably, well, severally
përkatësisht në anglisht »
Fjalor: çeke
Përkthime: náležitě, pořádně, přiměřeně, slušně, vhodně
përkatësisht në çeki »
Fjalor: gjermanisht
Përkthime: angebracht, angemessen, entsprechend, gebührend, passend, sachgemäß
përkatësisht në gjermanisht »
Fjalor: danez
Përkthime: respektive
përkatësisht në danisht »
Fjalor: spanjisht
Përkthime: debidamente
përkatësisht në spanjisht »
Fjalor: frëngjisht
Përkthime: conformément, convenablement, respectivement
përkatësisht në frëngjisht »
Fjalor: italian
Përkthime: rispettivamente
përkatësisht në italisht »
Fjalor: norvegjeze
Përkthime: lagom, respektive
përkatësisht në norvegjisht »
Fjalor: suedez
Përkthime: behörigen, lagom, respektive
përkatësisht në suedisht »
Fjalor: finlandez
Përkthime: kunnollisesti
përkatësisht në finlandisht »
Fjalor: hungarez
Përkthime: megfelelően, illetve
përkatësisht në hungarisht »
Fjalor: polonisht
Përkthime: odpowiednio, poszczególnie
përkatësisht në polonisht »